GS logo

Společnost Good Sailors, orientovaná na oblast IT konzultací a vývoje aplikací, se po dlouhé spolupráci s holdingem M2C stane jeho součástí. Zařadí se tak mezi subjekty spadající pod značku Innovis, která je partnerem pro transformaci budov ze starých způsobů řešení na nové a inovativní. Hlavním přínosem, které tyto inovace zákazníkům přinášejí, je zvýšení efektivity provozu a snížení nákladů.

„V rámci Innovis řešíme velkou poptávku po technologických řešeních na míru, a proto musíme podpořit i naši stávající strukturu. Spojení s Good Sailors rozšíří týmy našich vývojářů, a my tím získáme větší kapacity pro naše zákazníky, zlepšíme tím naše služby a zkvalitníme naše produkty. Týmy v Good Sailors mají totožnou DNA – chtějí pro zákazníka to nejlepší, a to nejen v dodávce služeb, ale i ve skvělé komunikaci a dochvilnosti. Když jsme začali uvažovat o rozšíření našich řad, Good Sailors byli tou nejvhodnější volbou,“ uvádí František Leiter, technický ředitel nově vzniklé značky Innovis spadající do holdingu M2C.

Po více než dvanácti letech strategické spolupráce byla tato akvizice logickým krokem. Společnost Good Sailors byla dlouholetým partnerem a podílela se v minulosti na vývoji jak interních systémů, tak i několika zásadních externích projektů. Cílem společnosti Good Sailors je smysluplné zaměstnávání primárně hendikepovaných vývojářů, kteří se podílejí na vývoji unikátních řešení. Společnost se pyšní oceněními za digitální inovace od společnosti Google nebo jako Firma roku, Odpovědná firma roku i Top 100 inovátorů Evropy dle Financial Times.

Společně s M2C pak obě společnosti dodávají inovativní řešení také pro segment správy budov nebo chytré práce s kamerovými záznamy. Spoluzakladatel značky Good Sailors Filip Molčan k tomu dodává: „Věřím, že propojení s Innovis nám pomůže dodávat unikátní produkty a řešení pro zákazníky po celém světě a zároveň zvětšit dopad našich sociálních aktivit, kterým se dlouhodobě věnujeme.“

Co to všechno znamená pro zákazníky? Inu, díky novým přírůstkům značky Innovis mohou zákazníci očekávat zvýšení provozní efektivity, snížení nákladů a navíc teď budeme moci všichni každý den vtipkovat o IT a námořnících.

Facebooktwitterlinkedin